Om os

Copyright © Hvalpely 2007-2019 • Webdesign by: Luna Pellardi

Om os

 

Kennel Hvalpely er en mindre kennel med hobby opdræt af Fransk bulldog, Engelsk bulldog og Staffordshire Bullterrier.

 

Vi bor på et lille nedlagt landbrug i Østjylland. I stalden har vi 4 heste, to avlshopper, to plage; hoppe og vallak. Vi er begge to opvoksede med hunde, og elsker den franske bulldog for dens sjove udseende og ”luksus indstilling” til livet, samt staffordshire Bullterrieren for dens fantastiske kærlige væsen, store hengivenhed overfor alle mennesker og helt ”menneske” agtige væremåde. I 2012 har vi desuden opfyldt en længe ønsket drøm om at eje en Engelsk Bulldog. Vi glæder os til mange gode timer med denne skønne, stædige og kærlige race.

 

Det er hovedsageligt Fruen i huset der tager sig af alt avlsarbejdet og udstillinger, men hele familien er fælles om pasningen af dyrene. Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg hos os og en god snak om de forskellige racer og deres fordele/ulemper. Husk at du skal kunne lide den VOKSNE hund og dens specielle egenskaber når du vælger race – alle hvalpe er jo søde.

 

 

 

“Bare en hund” er der mennesker, der siger. Er det “bare”, at et andet liv har sluttet sig til mit, at en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme, at en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd, at to øjne røber mig verdener af tillid og hengivenhed.

 

(Kaj Munk)